İçeriğe geç

Biletix Öğrenci Indirimi Var Mı

Biletix 1 alana 1 bedava nasıl oluyor?

Kampanya kapsamında bilet seçerken bilet sayısının 2 veya katları (örneğin 2, 4, 6) olarak seçilmesi gerekmektedir. İşlem sonunda kredi kartınızdan sadece bir biletin bedeli tahsil edilecek ve ikinci bilet ücretsiz olarak düzenlenecektir.

Biletix 2 al 1 öde kampanyası nedir?

Promosyonun geçerli olduğu etkinlik, kaç bilet satılacağı ve ne kadar süreceği tamamen organizatörün takdirindedir. Promosyon kapsamında aynı fiyat kategorisinde 1 bilet fiyatına 2 bilet satın alabilirsiniz.

Biletinial öğrenci indirimi nasıl yapılır?

İndirim olması durumunda, bilet kategorilerinden veya bilet üzerindeki kişi sayısından indirimi seçip Öğrenci, Tam gibi seçeneklerden indirimi seçmeniz durumunda sayfa yenilenecek ve indirimli fiyat otomatik olarak gösterilecektir.

Biletix indirim kodu nasıl kullanılır?

-Biletix dijital hediye kodları, web sitesinden satın aldığınız herhangi bir etkinlik biletini ödemenizi sağlar. -Hediye kodlarını aktifleştirmem gerekir mi? –SMS gönderildiği andan itibaren aktif olacaktır. Başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Biletix’den indirimli bilet nasıl alınır?

PRIME BİLETİX KAMPANYASI Türk Telekom Prime, mobil ve ev internet bağlantısı sahipleri, ayrıcalıktan yararlanmak için PRIME BİLETİX yazıp TC Kimlik numaralarını 6262’ye göndererek kampanyaya başvurabilirler. Alacağınız şifre ile www. adresinden indirimli bilet satın alabilirsiniz.

Biletix çift kişilik bilet ne demek?

Lounge double ile lounge single arasındaki fark nedir? Aslında hiçbir fark yoktur. Bunun nedeni, mekandaki koltukların tek ve çift sıralar olarak numaralandırılmış olmasıdır.

Çift kişilik bilet avantajı ne demek?

Double Ticket Advantage, Bir Alın Bir Bedava Bilet Avantajı ile aynı avantajları sunar. Tek fark, iki kişi için tahsil edilen fiyatta indirim olmasıdır. Verilen sipariş kodunu kullanarak etkinlik alanına kolayca girebilirsiniz.

Biletix paraf indirimi nasıl kullanılır?

Kampanyadan faydalanmak için bilet satın alırken bilet türü olarak “1 konser bileti sizden, 1 konser bileti Paraf’tan!” seçilmeli ve devam edilmelidir. “1 konser bileti sizden, 1 konser bileti Paraf’tan” kampanyası iki ayrı konser için satın alınan biletler için geçerlidir.

1 bilet sizden 1 bilet paraftan ne demek?

Bilet satın alırken “1 bilet sizden, 1 bilet Paraf’tan!” bilet türünü seçin. Seçeneği seçerek devam etmelisiniz. Bilet satın alırken 1 bilet için ödeme yaparsınız ve işlemden sonra kartınıza herhangi bir indirim yansımaz.

Genç bilet nedir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl İzmir’deki gençlere 36 bin sinema, tiyatro ve konser bileti dağıtacak. Gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlere etkin katılımını sağlamayı amaçlayan 2024 Genç Bilet Kampanyası için başvurular başladı.

O bilet öğrenci indirimi nasıl yapılır?

Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni üniversiteli öğrencilerin öncelikle mobil uygulama marketlerinden Obilet mobil uygulamasını indirip üye hesabı oluşturmaları gerekmektedir. Üye hesaplarına giriş yapıldıktan sonra ödeme ekranındaki “Kampanya Kodu” alanına kampanya kodları girilmelidir.

İndirimli sinema bileti nasıl alınır?

İndirimli Cinemaximum Bilet Fırsatı Tek yapmanız gereken: Cinemaximum PNR Kodunuzu (Fırsat Kuponu) satın alın. PNR kodunuzu Cinemaximum gişe görevlisine verin. İzlemek istediğiniz filmi ve koltuğunuzu seçin.

Biletix kaç yaş ücretsiz?

* Yaş sınırı 18’dir. 14-18 yaş aralığındaki seyirciler, ebeveynleri eşliğinde etkinliğe katılabilirler. 14 yaş altı seyircilerin etkinlik alanına girmesine izin verilmemektedir.

Biletix Hopi indirimi nasıl?

Kampanyadan faydalanabilmek için Biletix satın alma adımında “Hopi indirim” butonunu seçtikten sonra açılan alanda Hopi kampanya detaylarına karşılık gelen indirim kodunun girilmesi gerekmektedir.

Biletix üye olmadan bilet alınır mı?

Etkinlik biletlerinizi Biletix üyesi olmadan da web sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.

Biletinial 1:1 kampanyası nasıl yapılır?

NOT: 1+1 hediye bilet kampanyasından faydalanmak için lütfen biletlerinizi Biletinial web sitesi üzerinden satın alınız. Mobil uygulamayı kullanmıyoruz. Kampanya mobil uygulamaya yansıtılmayacaktır.

1 bilet sizden 1 bilet paraftan ne demek?

Bilet satın alırken “1 bilet sizden, 1 bilet Paraf’tan!” bilet türünü seçin. Seçeneği seçerek devam etmelisiniz. Bilet satın alırken 1 bilet için ödeme yaparsınız ve işlemden sonra kartınıza herhangi bir indirim yansımaz.

Bubilet bir alana bir bedava nasıl yapılır?

Bir Bilet Alın Bir Bilet Bedava Avantajı Tek yapmanız gereken Bir Bilet Alın Bir Bilet Bedava promosyonunu seçmek. Doğru bilet seçeneğini seçtiğinizden emin olduktan sonra ödeme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Biletinizi satın aldıktan sonra size iki kod gönderilecektir. Etkinliğe girmek için bunları kullanabilirsiniz.

1 Avantajlı Dönem bileti Ne Demek?

Sezonluk bilet, normal fiyata göre indirimli olduğu için avantajlıdır. Organizatörün belirlediği koşullar ve son tarihler bu özel varyant için geçerlidir. Avantajlı dönem biletleri, normal döneme göre %10 ile %50 arasında indirimli olabilir. Avantajlı sezonluk bilet satın almak erken planlamayı mümkün kılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kuzeyşehir Escort